Proizvodni program

P+L neutralizatori insekata su podeljeni u 4 kategorije – Zapper (Uredjaji sa mrežom pod električnim naponom), Glueboard (Uredjaji sa lepljivom površinom), Decorative (Dekorativni) i Preventative insect control (Uredjaji koji preventivno deluju) i pružaju svu potrebnu zaštitu od insekata u različitim okruženjima.

Postoji nekoliko modela uredjaja sa mrežom pod električnim naponom, od vodećeg uredjaja Eurokill™koji je najkvalitetniji neutralizator insekata koji se može naći na Evropskom tržištu, izradjen od visokokvalitetnih materijala i komponenata dobrih karakteristika i proverene efikasnosti, do kompaktnog Flyzap™, dobićete efikasno rešenje po pristupačnoj ceni za vaše probleme sa insektima.

Prvi uredjaj sa lepljivom površinom razvijen da zadovolji potrebe tržišta za ovom vrstom uredjaja je, Flytrap Commercial™, pouzdan, u potpunosti izradjen od metala, fleksibilan uredjaj koji može biti montiran na 3 načina. Flytrap Professional™ je razvijen za velike sisteme, a njegov jedinstveni potpuno otvoreni dizajn pruža maksimalnu vidljivost UV svetlosnog izvora i jednostavan pristup insektima do lepljive površine. Dokazano efikasan, sa mogućnošću od nekoliko načina montaže Flytrap Professional™ je profesionalan uredjaj jednostavan za održavanje i korišćenje a preporučuje se za najosetljivije sredine.

Posebno dizajniran i dokazano efikasan u hvatanju letećih insekata, Flypod® je idealan uredjaj za korišćenje u domaćinstvu. Flypod® ima jedinstveno rešenje za zamenu lepljive površine sa zadnje strane uredjaja i tako sprečava kontakt sa lepilom ili ostacima insekata.

 

Katalog