Avefarm d.o.o.

 

Preduzece Avefarm d.o.o. osnovano je 1992. godine u Beogradu i posluje na domacem i stranim tržištima od osnivanja. Preduzece je koncipirano kao servis za podršku velikim sistemima koji u svom skolopu imaju maloprodajne i ugostiteljske objekte i hotele, kao i proizvodjacima prehrambenih proizvoda (pekare, mlekare, mesare, farme ...). Naš asortiman uglavnom pokriva proizvode koji su novost na našem tržištu, a koji su u razvijenim zemljama standard, i nalaze sve vecu primenu u našoj privredi, a u nekim slucajevima predstavljaju i neophodnost radi postizanja odredjenih medjunarodnih standarda kao što je HACCP.
Avefarm d.o.o. je od 2004. godine eksluzivni distributer renomiranog engleskog proizvodjaca higijenske opreme P&L Systems, a takode imamo saradnju i sa mnogim drugim inostranim proizvodjacima ugostiteljske opreme. Pored opreme za kontrolu insekata i higijene engleskog proizvodaca P&L Systems, u našoj ponudi se nalaze i razne vrste ambalaže za peciva od perforiranog polipropilena, koji usled mikroperforacija po površini održava svežinu peciva na duži vremenski period od uobicajenog. Nismo zapostavili ni program koji je neophodan za funkcionisanje svakog objekta kao što su kompletan potrošni materijal, trake za fiskalne kase sa logotipom kupca, kese za smece, ...

U sklopu našeg preduzeca postoji i deo koji se bavi inženjeringom i montažom spreman u svakom trenutku da opremi kompletan ugostiteljski objekat prema zahtevu kupca, od nabavke ugostiteljske opreme, iz domaceg ili inostranog progarama naših partnera, do ugradnje i puštanja u rad kompletnog objekta.
Ukoliko želite da se u potpunosti posvetite iskljucivo svom poslu tako da vas ne ometaju stvari poput opreme, ambalaže, higijene, montaže, servisa kao i razni tekuci problemi, obratite nam se i mi cemo Vam to omoguciti.

 

 

 

Order Hotline